Nieuwsbericht: Sequal Consultancy bij Connect 4ME 2024

sequal-DSC01927
Nieuwsbericht

Inleiding

4ME Connect, hét event voor Service Management Experts. Als trotse 4me partner is Sequal Consultancy natuurlijk aanwezig om kennis te delen en elkaar te ontmoeten, waarbij onze speciale aandacht gericht is op informatie-beveiligingsbeleid en compliance

Wat kan je verwachten

Met een programma vol met inspirerende keynotes, hands-on workshops en interactieve discussies, belooft Connect24 een onvergetelijke ervaring te worden. Voor jou als Service Management Expert het moment om trainingssessies bij te wonen, een exclusief inkijkje te krijgen in de toekomst van 4me, te leren van de best practices van industry-leaders. Daarnaast is er natuurlijk uitgebreid de mogelijkheid om met like-minded professionals te netwerken. Kortom: een deep-dive in de snel veranderende service management wereld, bedoeld om jou te inspireren, zodat jij je expertise in Service Management verder versterkt.

Praktische informatie
  • Aanmelden: Aanmelden voor Connect24 kan via deze link. Kies voor de ‘conference pass’.
  • Kosten: €159,00 voor een meerdaagse pas. Wacht niet te lang, want de tickets gaan snel
  • Datum: 14 & 15 mei 2024
  • Locatie: Beurs Van Berlage - Damrak 243 1012ZJ Amsterdam

Voor wie is het?
  • IT- & MSP-executives: Woon invitation-only sessies en rondetafelgesprekken bij die gericht zijn op IT-strategie & visie, en netwerk met andere executives om succes te delen en uitdagingen te bespreken.
  • IT Team Leaders: Voeg je bij mede-IT managers in het ontdekken van trends, nieuwe technologie, en beste praktijken die je teams kunnen sturen naar grotere efficiëntie en hoge klanttevredenheid.
  • Service Management Practitioners: Bezoek de customer led sessions voor klantgerichte inzichten en behaal diverse certificeringen door de aanwezige trainingen tijdens het evenement.

Over Sequal Consultancy
Bij Sequal Consultancy draait alles om het bieden van optimale dienstverlening voor jouw medewerkers en klanten. Met een breed spectrum aan expertise en een toegewijde aanpak, streven wij ernaar om de dienstverlening van onze klanten te verfijnen en te optimaliseren voor een toekomst van snelheid, wendbaarheid en continuïteit.

Exclusieve sessie: Voorkom compliance issues als overheid met 4me

Als trotse 4me partner organiseren wij tijdens Connect24 een invitation only sessie, “Voorkom compliance issues als overheid met 4me”, op 15 mei 2024. Deze sessie is gericht op informatie-beveiligingsbeleid en het voorkomen van compliance issues dankzij de inzet van 4me en USM. Wil je meer informatie, of wil je je direct aanmelden? Klik dan op onderstaade button.

Meer informatie
sequal-consultancy-DSC02092
Breng jouw IT naar een hoger niveau

Ben je klaar om jouw IT-dienstverlening te optimaliseren? Wij staan klaar met innovatieve oplossingen die perfect aansluiten bij jouw behoeften.

Contact opnemen