Voorkom compliance issues als overheid met 4me

sequal-DSC03062
Event

Compliance, security en regie voering over dienstverlening ingewikkeld? Dat valt echt mee. Tijdens onze (invitation only) sessie, 'Voorkom compliance issues met 4me' op 15 mei bij de Beurs Van Berlage te Amsterdam, loodst Sequal Consultancy u door het woud van wet- en regelgeving en certificeringen tijdens het exclusieve 4me Connect evenement.

Beschrijving

De samenleving verandert snel, en het is essentieel om flexibel te zijn en diensten aan te passen aan nieuwe eisen. Het optimaliseren van dienstverlening en voldoen aan regelgeving is haalbaar door de juiste aanpak te volgen. Met USM en het 4me platform kunnen we efficiënt processen beheren en aanpassen aan lokale behoeften. Onze expertise helpt organisaties snel te voldoen aan wet- en regelgeving, waardoor compliance en optimale dienstverlening hand in hand gaan.

Deze gestandaardiseerde aanpak biedt een uniforme werkwijze die eenvoudig ondersteund bij het uitvoeren van compliance checks, het omgaan met herzieningen van de ISO 27001-richtlijnen, het voldoen aan de BIO en het naleven van de richtlijnen van de NORA.

Voor een goed ingeregelde control-tower is het cruciaal om rollen, verantwoordelijkheden, workflows en processen in kaart te brengen. Als basis gebruiken wij daarvoor de USM-inrichting in combinatie met het 4me platform. De Unified Service Management (USM) methode zorgt doeltreffend en vereenvoudigd in het managen van de dienstverlening, die vervolgens toegepast is binnen 4me.

Redenen voor deelname
  • Informatiesessie over het optimaliseren van de dienstverleningen binnen haar organisatie en deze effectiever en efficiënter in te richten.
  • Vooruitlopen in de toekomst en op eenvoudig wijze de processen inrichten met behulp van 4me en USM om te voldoen aan verschillende compliance-richtlijnen.
  • Sparren over onderwerpen, zoals 4me, USM, Compliance en Projectmanagement

Voor wie is dit evenement interessant?
  • Gemeentes - Lokale overheden die op zoek zijn naar oplossingen of ideeën om hun dienstverlening en interne processen te verbeteren.
  • Managed Service Providers (MSP's) - Bedrijven die IT-diensten beheren en ondersteunen voor andere organisaties, en die op zoek zijn naar nieuwe technologieën, best practices of partnerschappen.
  • Semi-overheden - Zoals hogescholen en zorginstellingen. Semi-overheden die op zoek zijn naar innovatieve oplossingen om hun operaties te optimaliseren en beter te voldoen aan de behoeften van hun medewerkers en gebruikers.

Dit evenement is een must-attend voor facility-managers, IT-managers, en informatie-managers binnen semioverheden, met een focus op compliancy. Het biedt waardevolle inzichten en praktische tools om aan regelgeving te voldoen, terwijl je je organisatie efficiënt en veilig beheert. Een unieke kans om je kennis te verdiepen en te netwerken met vakgenoten die zich in dezelfde uitdagende omgeving bevinden.

Sprekers

De sprekers van evenement.

Beschrijving
Over de locatie

Beurs van Berlage ligt in het centrum van Amsterdam, aan het Damrak, de Oude Brugsteeg en de Beursstraat, direct tegenover Amsterdam Centraal Station, op korte afstand van de snelwegen en de luchthaven Schiphol.

Parkeerplaatsen

Wij raden aan om uw auto te parkeren in Parking Centrum Oosterdock of Interparking IJDock.

Openbaar vervoer

De Beurs van Berlage is bereik per voet (6 min lopen) vanaf Centraal Station Amsterdam. Met tram 4, 9, 16, 24 kunt u uitstappen bij halte Dam (Bijenkorf) (1 min lopen). Of tram 10, 13, 14, 17 uitstappen bij halte Dam (Magnaplaza) (5 min lopen). Kijk op 9292ov.nl voor de actuele dienstregeling.

Agenda
14 mei | Hele dag

Breng een bezoek aan onze booth voor inspiratiesessies over 4me, USM, compliance en projectmanagement. Onze compliance en 4me consultants, Ray Zoutendijk en Wing Y. Tang staan klaar voor een gesprek. Vergaar informatie over het daadkrachtig compliance scan, wat houdt het in en hoe gaat het te werk. Leer meer over de toegevoegde waarde van inzicht en control, verbeterde samenwerking en de kracht van dienstgericht werken.

15 mei | 09:00 – 09:40 Invitation-only sessie

Uw host heet u welkom in het invitation-only sessie. Het wordt een interactieve sessie worden waar we een reis gaan maken door de wereld van 4me in combinatie met USM. Leer hoe USM ingezet kan worden om inzicht en control te krijgen van uw dienstverlenende afdelingen, ongedacht taakgebied of afmeting. Overheidsinstanties worden geconfronteerd met referentie-architecturen uit de NORA-familie, zoals de GEMMA, met zaakgericht werken, en met eisen zoals de BIO. USM laat zien hoe je eenvoudig kunt voldoet aan al die eisen.

15 mei | 09:50 en de rest van de dag

Wij staan op onze booth om inspiratiesessies te houden over 4me, USM, compliance en projectmanagement.

Meld je nu aan voor de invitation-only sessie via onderstaand formulier!
*Let op! Een 4me Connect ticket is verplicht. Deze vind je hier: link.

Meer informatie over 4me Connect vind je hier: link.

sequal-consultancy-DSC02092
Jaap Brinkman Directeur info@sequalconsultancy.nl