Event recap: Sequal Consultancy bij Connect 4me 2024

Ontwerp zonder titel (7)
Nieuwsbericht

Vorige maand waren we aanwezig op het 4me Connect event. We blikken terug op een geslaagd event!

Het event

Wij, Ray, Jaap en Wing, brachten twee dagen door in de Beurs van Berlage samen met alle andere Service Management Experts. We hebben veel gesproken met klanten die 4me gebruiken en actief zijn in verschillende industrie├źn zoals luchtvaart, lokale overheden, uitzendbranche, enzovoort. Daarnaast maakten we kennis met andere internationale 4me-partners.

Er waren zeer interessante keynotes van onder anderen de CEO en CPO van 4me over het afgelopen jaar en de lopende ontwikkelingen op het gebied van AI, integraties en optimalisatie van gebruikersvriendelijkheid.

De invitation only sessie

Omdat we als Sequal Consultancy partner van 4me zijn, konden we een eigen invitation only sessie organiseren, gericht op het voorkomen van compliance issues als overheid met 4me. Deze sessie werd goed ontvangen! Initieel waren er 16 deelnemers, bij aanvang schoven er nog eens zes last minute aan. De kleine ruimte bij de Beurs van Berlage zorgde voor een knusse sessie.

De deelnemers hadden natuurlijk vragen over de snelheid van de Quick Scan (hierover later meer) en de implementatie ervan. Tijdens de sessie gaven we meer context en uitleg over Unified Service Management (USM) en het 4me platform. Een mooie basis, zodat we hopelijk later samen meer de verdieping kunnen opzoeken.

De compliance quick scan

De Compliance Quick scan is een korte, daadkrachtige manier om het niveau van informatiebeveiliging bij een organisatie te toetsen. Hiermee willen we organisaties verder helpen om inzicht te geven in de huidige status van hun Information Security Management Systeem (ITSM) tegenover de ISO27001 of BIO2.0 richtlijnen.

Na deze scan wordt er een plan van aanpak opgesteld met de vervolgstappen, om op een eenvoudige, duurzame en snelle manier compliant te worden met de ISO27001 of BIO2.0. Dit kan door gebruik te maken van Unified Service Management (USM) en het platform 4me.

Een geslaagd event!

Acht organisaties gaven zich op voor deze scan. Al met al was het een geslaagd evenement, waar we veel konden leren, netwerken en bijpraten!

Meer informatie
sequal-consultancy-DSC02092
Breng jouw IT naar een hoger niveau

Ben je klaar om jouw IT-dienstverlening te optimaliseren? Wij staan klaar met innovatieve oplossingen die perfect aansluiten bij jouw behoeften.

Contact opnemen